E-mail: info@euroadvance.hu
 Telefon : +36 42 506 338
Nyissa meg böngészőjében
 
 
 
 
 
Főoldal
Üzletágaink
   Kapcsolat    
 
 
 
 
   
Euroadvance
KKV Pályázati hírlevél
 
2021.03.22.
 
A vidék tanácsadója, több mint 26 éve
 
   Honlapunk    
    
   Facebook   
 
 
 
 
 
 
Márciusi pályázati hírlevél
 
Tisztelt hírlevél Olvasó!
 
 
Ha Ön is azok közé tartozik, aki a tavaszi munkálatok mellett már következő beruházási ötletét készíti elő, akkor nagyon jó hírünk van számára! Összegyűjtöttük az idén várható legfontosabb vidékfejlesztési pályázatokat és a hozzájuk tartozó tervezett nyitási időpontokat is. Itt még ne hagyja abba hírlevelünk olvasását, hiszen már meg is jelent az ültetvénytelepítés és gyógynövenytermesztéshez kapcsolódó felhívás tervezet, erről is bővebben írunk. Ezt követően megtekintheti a mezőgazdaság legfontosabb híreit tartalmazó összefoglalónkat. Nem hagyjuk az út szélén a gazdaság más ágazatait sem, hiszen a korábban bejelentett 10 milliós kamatmentes hitel igénylőinek köre is kibővült! Hírlevelünk végén olvashatja GINOP 1.2.15 pályázat tervezetét, melyben az egészségipari termékek gyártását szeretné ösztönözni a kormány.
 
Cégcsoportunk 24 alkalmazottja, több, mint 26 éves tapasztalattal segíti az idén is a vidéki Magyarország vállalkozóinak fejlesztéseit!
Várjuk Önt személyesen irodáinkban, illetve a pandémiás helyzetre tekintettel online tárgyalóink is aktívak hétfőtől péntekig!
 
 
 
 
 
 
 
Mezőgazdasági, vidékfejlesztési, élelmiszeripari pályázatok
 
Itt van a vidékfejlesztési pályázatok várható időpontja!
 
 
 
A legfrissebb információk alapján összegyűjtöttük Önnek az idén várható legfontosabb vidékfejlesztési pályázatokat és a hozzájuk tartozó tervezett időpontokat is. A kiírásra kerülő pályázatok között lesz terménytároló építés, élelmiszeripari üzemek fejlesztése, tojótyúktartó telepek fejlesztése, de kimagaslóan nagy forrást terveznek a mezőgazdaság digitális fejlesztésére is. Ha valamelyik cím felkeltette az érdeklődését akkor ne várjon, keressen minket központi telefonszámunkon, vagy írjon emailben és mi már az előzetes információk alapján segítünk a pályázat előkészítésében. Legyen az elsők között és adjuk be már az első napokban pályázatát, hiszen az előzetes várakozások alapján nagy lesz a kiírások népszerűsége!
 
   Ütemterv letöltése   
 
 
 
 
 
 
 
Mezőgazdasági, vidékfejlesztési, élelmiszeripari pályázatok
 
Fókuszban a vidék
 
Kertészet – ültetvénytelepítés és gyógynövénytermesztés támogatása
 
A VP2-4.1.3.2-4.1.3.3-5.1.1-21 kódszámú felhívás nevéből is eredően, két nagyobb részre bontható.
1. Lehetőség van új gyümölcstermő ültetvények ültetésére vagy már meglévő ültetvény cseréjéhez. A 10 évnél nem idősebb ültetvények esetében az ehhez kapcsolódó tevékenységek is támogatást élveznek, ilyen például a jég-, eső- vagy fagykármegelőzés. Fontos megjegyezni, hogy akár betakarítógépek beszerzésére is lehetőség van.
2. A második célterület az évelő gyógy-, aroma- és fűszernövény ültetvényekhez kapcsolódó tevékenységek támogatása. Az új ültetvény telepítése mellett a termesztéshez kapcsolódó, a betakarítást követő áruvá készítést szolgáló eszközök (pl.: fosztás, aprítás, morzsolás, őrlés, vágás, szárítás, válogatás gépei, eszközei) is támogatottak.
Támogatást igényelhetik, akik legalább 6000 euró STÉ üzemmérettel rendelkeznek és árbevételüknek legalább 50%-a mezőgazdasági tevékenységből származott. A támogatás mértéke 50%, összege maximum 500 millió forint lehet.
Támogatott ültetvények listája
 
   Felhívás tervezet letöltése   
 
 
Szaktanácsadási központunk összefoglalója
 
Területi szaktanácsadási központunk munkatársai ismét részletes információval szolgálnak a vidéki Magyarország mezőgazdasági vállalkozói számára. Aktuális hírlevelünk letölthető ITT, a kapcsolódó VP pályázati lista pedig INNEN.
 
    Hírek megtekintése   
 
 
 
 
 
 
 
10 milliós kamatmentes hitel
 
Bővült a támogatott vállalkozások köre
 
A koronavírus járvány, és az ezzel együttjáró korlátozások az egész magyar gazdaságra negatív hatással vannak, azonban egyes ágazatok különösen nehéz helyzetbe kerültek. Első körben csak a vendéglátás, turizmus, sport területén működő vállakozások vehették igénybe, de a szigorítások hatására a jelenleg zárva tartó vállalkozások körével is kiegészült. A kormány 10 millió Ft kamatmentes hitelt nyújt a bajbajutottak számára. Az úgynevezett "MFB Újraindítási gyorskölcsön" előnye nem kizárólag a kamatmentességből fakad, a hitel visszafizetését csak 3 év után szükséges megkezdeni. A kedvezményezettek körébe tartozó vállalkozásoknak ez egy kihagyhatatlan lehetőséget jelent, melyet már márciustól igényelni lehet.
Ha az Ön érdeklődését is felkeltette ez a lehetőség, keresse fel cégünket, ahol a hitelügyintézés teljes folyamatában segítséget nyújtunk!
 
   Termékleírás letöltése   
 
GINOP-1.2.15-21 EGÉSZSÉGIPARI TERMÉKEK GYÁRTÁSa
 
A koronavírus-járvány a társadalom és a gazdaság valamennyi szereplőjét rendkívüli kihívások elé állítja, amelyek leghangsúlyosabban az egészségügy és az ehhez szorosan kapcsolódó egészségipar területén jelentkeznek. Jelen felhívás olyan kkv-kat támogat, amelyek egészségipari termékek gyártása terén terveznek technológiai és infrastrukturális fejlesztéseket, illetve kapacitásbővítő beruházásokat. Az igényelhető visszatérítendő (100%-ban átalakítható vissza nem térítendővé) támogatás összege minimum 30, maximum 2 000 millió Ft. A koronavírus-járvány szempontjából releváns termékek előállítására irányuló beruházások akár 80% támogatásban is részesülhetnek. A támogatási kérelmek benyújtása 2021. április 15-től lehetséges
 
   Felhívás letöltése   
 
 
Újra pályázható! - Épületenergetikai fejlesztések támogatása
 
Ha Ön is azon gondolkozik, hogy megújuló energia használatával csökkentse vállalkozása költségeit, jó hírünk van! 32 milliárd Ft-ról 55,6 milliárd Ft-ra emelkedett a GINOP 4.1.4-19 pályázat kerete. A mikro-, kis-, és középvállalkozások számára 100 millió Ft összegig igényelhető, a támogatás mértéke akár az 55%-ot is elérheti. A projektben lehetőség van napkollektor, brikett-, pellet-, faapríték-, faelgázosító kazán, napelemek vagy hőszivattyús rendszer telepítésére. A meglévő épületek energiahatékonyságának növelése is támogatható, ez magában foglalja a hőszigetelést, nyílászárócserét és a világítási rendszerek korszerűsítését is. Keressen minket bizalommal, hiszen a pályázatíráson kívűl a tervezéstől a kivitelezésig szakértő csapatunk Önnek is tud segíteni!
 
   Teljes felhívás letöltése   
 
 
 
 
 
Előzze le versenytársait!
 
Vásároljon autótöltőt MAGYAR gyártótól!
 
Az elektromos autózás elengedhetetlen eleme annak, hogy városainkat felszabadítsuk a káros füstgáztól, hiszen ezen járműveknek nincs lokális szennyezése. Az állam az utóbbi időben komoly adókedvezményekkel, illetve támogatásokkal ösztönzi a vállalatokat elektromos gépjárművek beszerzésére. Büszkén mondhatjuk, hogy Magyarország egyetlen elektromos autótöltőket gyártó vállalata több mint 15 éve ügyfelünk. Széles kínálatuk az otthoni falitöltőktől a telephelyeken alkalmazható gyorstöltőkig terjed. Növelje Ön is vállalkozása forgalmát, érjen el új, környezettudatos ügyfeleket autótöltő telepítésével.
 
   További információ   
 
 
 
 
Adószám:
18796795-1-15
 
Bankszámlaszám:
10104459-53850300-01000007
 
 
 
1%-os támogatási lehetőség!
 
A Napfelkelte Közhasznú Alapítvány kiemelt feladata az Észak-alföldi, az Észak-magyarországi és a határon túli magyar családok, hátrányos helyzetű fiatalok és idősek segítése és képzése, valamint a Görögkatolikus épített és szellemi értékek védelme, terjesztése. Alapítványunk elkötelezett jelenlegi és új projektjeink megvalósításában, melyhez a legkisebb segítségre is szükségünk van. Megújult honlapunkon betekintést kaphat eddigi projektjeinkbe, melyekkel több száz gyermeknek okoztunk életre szóló emlékeket.
Köszönjük megtisztelő támogatását!
 
   www.napfelkelte.hu   
 
 
 
A részleteket illetően, kérem, keresse kollégáimat a 42-506 338-as központi számunkon, illetve fejlesztési elképzelését elküldheti az info@euroadvance.hu email címre is. 24 órán belül válaszolunk kedves megkeresésére, kiegészítve a hírlevélben jelzett támogatási lehetőségek összefoglalóival.
 
Reméljük, hogy hamarosan az ÖN vállalkozását is üdvözölhetjük elégedett Ügyfeleink széles táborában.
 
Tisztelettel:
Szuhóczky Gábor
 
közgazdász, ügyvezető
minősített pályázati tanácsadó
Pályázati Tanácsadók Országos Szövetségének alelnöke
Területi Szaktanácsadási Központ tulajdonos
 
 
 
 
 
 
Adatkezelési tájékoztató: Cégünk a jövőben is rendszeresen szeretne küldeni szerződött ügyfeleinek és a feliratkozóknak hírlevelet a hazai- és Uniós pályázatokról, gazdasági hírekről, szakmai érdekességekről. Természetes személyek részére szervezetünk üzleti ajánlatokat nem küld. Az Ön cégének adatait semmilyen más célra nem használjuk fel. Az új GDPR rendelet előírásai alapján frissített adatkezelési tájékoztatónkat honlapunkon (www.euroadvance.hu) elolvashatja ill. onnan letöltheti. Az alábbiakban megtalálható "Leiratkozás" gombra kattintva bármikor törölheti szervezetét adatbázisunkból.
 
 
 
Ha a továbbiakban nem szeretne cégünktől hasonló leveleket kapni, a következő linken leiratkozhat hírlevelünkről: Leiratkozás
 
 
Irodáink
 
Nyíregyháza - 4551 Szállási u. 18/a.
Szeged - 6791 Back Bernát u. 6.
 
Email
 
info@euroadvance.hu
 
 
 
Copyright © Euroadvance 2021
A vidék tanácsadója, több mint 26 éve