E-mail: info@euroadvance.hu
 Telefon : +36 42 506 338
Nyissa meg böngészőjében
 
 
 
 
 
Főoldal
Üzletágaink
   Kapcsolat    
 
 
 
 
   
Euroadvance
Gyorshírek
 
2021.04.29.
 
A vidék tanácsadója, több mint 26 éve
 
   Honlapunk    
    
   Facebook   
 
 
 
 
 
 
Áprilisi gyorshírek
 
Tisztelt hírlevél Olvasó!
 
 
A fejlesztés előtt álló vállalkozások számára április második fele több kedvező hírt is hozott, melyet most, rendkívüli hírlevelünk keretében osztunk meg Önnel!
Legfontosabb hírünk, hogy a nagymértékű érdeklődést mutató GINOP 1.2.9 felhívás újra beadhatóvá válik 2021. április 30. 9 órától.
A mezőgazdasági termelők számára megjelent az Ültetvénytelepítés és gyógynövénytermesztés, illetve az Állattartó telepek megújítása pályázatok végleges felhívása. További pozitiv hír, hogy társadalmi egyeztetésre került a Kertészeti üzemek megújítása, a Gomba előállító üzemek fejlesztése, és az Élelmiszeripari üzemek fejlesztése vidékfejlesztési pályázat is.
Közép- és nagyvállalatok figyelem! - hamarosan megjelenik a VNT 2021 pályázati felhívás, mely beruházási helyszíntől függően 20-33% közötti támogatást tesz lehetővé a COVID-19 járvánnyal érintett vállalkozások számára.
Információink szerint 2021 júniusában újra megjelenik a múlt évben népszerű ÁTFT (Állattartó telepek felújítása) pályázat, minimum 100 millió, maximum 2 milliárd ft támogatással. Büszkék vagyunk, hogy cégünknél az elmúlt 3 héten több mint 3 milliárd ft értékű projekthez érkeztek meg támogatói okiratok. Amennyiben Ön is szeretné sikerre vinni beruházási ötletét, akkor bízza ránk következő pályázatát!
 
Cégcsoportunk 24 alkalmazottja, több, mint 26 éves tapasztalattal segíti az idén is a vidéki Magyarország vállalkozóinak fejlesztéseit!
Várjuk Önt személyesen irodáinkban, illetve a pandémiás helyzetre tekintettel online tárgyalóink is aktívak hétfőtől péntekig!
 
 
 
 
 
 
 
 
Siessen, újra megnyílt a ginop 1.2.9-20!
 
A GINOP-1.2.9-20 kódszámú Hátrányos helyzetű településeken működő mikrovállalkozások fejlesztéseinek támogatása című felhívás április 28-án módosításra került. A felhívás kitöltő programja 2021. április 28. 9 órától elérhető, míg a támogatási kérelmek benyújtása 2021. április 30. 9 órától újra lehetségessé válik.
Ne hagyja ki ezt a vissza nem térő lehetőséget, hívja még ma kollégáinkat és adjuk be időben pályázatát!
 
   Felhívás letöltése   
 
 
 
 
 
 
 
Mezőgazdasági, vidékfejlesztési, élelmiszeripari pályázatok
 
Fókuszban a vidék
 
Ültetvénytelepítés és gyógynövénytermesztés - Végleges kiírás!
 
Megjelent a „Kertészet – ültetvénytelepítés és gyógynövénytermesztés támogatása” című (VP2-4.1.3.2-4.1.3.3.-5.1.1-21 kódszámú) végleges felhívás. A támogatási kérelmek benyújtására 2021. május 24. naptól 2021. augusztus 23. napjáig van lehetőség.
Jelen kiírásban lehetőség van új gyümölcstermő ültetvények ültetésére vagy már meglévő ültetvény cseréjéhez. A 10 évnél nem idősebb ültetvények esetében az ehhez kapcsolódó tevékenységek is támogatást élveznek, ilyen például a jég-, eső- vagy fagykármegelőzés. A második célterület az évelő gyógy-, aroma- és fűszernövény ültetvényekhez kapcsolódó tevékenységek támogatása. Az új ültetvény telepítése mellett a termesztéshez kapcsolódó, a betakarítást követő áruvá készítést szolgáló eszközök (pl.: fosztás, aprítás, morzsolás, őrlés, vágás, szárítás, válogatás gépei, eszközei) is támogatottak.
 
   További információk   
 
 
ÚJ! - Kertészeti üzemek megújítása
 
A kertészeti ágazat fejlesztése fontos pontja a kormány vidékfejlesztési stratégiájának. A pályázat keretein belül lehetőség nyílik a kertészeti tevékenység végzéséhez szükséges eszközök, gépek beszerzésére (pl. betakarítógép, traktor, mezőgazdasági erőgéphez, traktorhoz kapcsolható munkagép, talajművelő gép). A felhívás feltételeinek megfelelő projektek maximum 25 millió Ft vissza nem térítendő támogatásban részesülnek a rendelkezésre álló forrás erejéig. A támogatást igényelhetik, akik legalább 6000 euró STÉ üzemmérettel rendelkeznek és árbevételük legalább 50%-a mezőgazdasági tevékenységből származott.
 
    További információk   
 
 
ÚJ! - Gomba előállító üzemek fejlesztése
 
A VP2-4.1.3.4-21 kódszámú pályázat keretein belül lehetőség nyílik új komposztüzem, új gombatermesztő létesítmény, termékmanipuláló, osztályozó, csomagoló, közlekedő, kiszolgáló terek létesítésére és bővítésére; energiahatékonyság javítására; megújuló energiaforrást hasznosító technikák kialakítására; a szedést követő áruvá készítést szolgáló eszközök; anyagmozgatás, illetve a vagyonvédelem gépeinek, eszközeinek beszerzésére. A támogatást igényelhetik, akik legalább 6000 euró STÉ üzemmérettel rendelkeznek és árbevételük legalább 50%-a mezőgazdasági tevékenységből származott. 50%-os támogatási intenzitás mellett akár 2 milliárd Ft támogatás is igényelhető.
 
   További információk   
 
 
Állattartó telepek megújításának támogatása
 
A VP2-4.1.1.9-21 célja a Magyarország területén állattartó teleppel rendelkező mezőgazdasági termelők támogatása, akik rendelkeznek legalább 1 teljes lezárt üzleti évvel, emellett az árbevételük 50%-a mezőgazdaságból származik, és az üzemméretük meghaladja a 6000 EURO STÉ-t. A támogatás olyan tevékenységek fejlesztésére irányul, mint az építés (istálló, takarmánytároló), építéssel járó technológiák kialakítása, valamint az állattartáshoz szükséges gépek beszerzése (akár egy Max. 80kW-os traktor beszerzése is igényelhető), illetve az energiafelhasználás csökkentését/megújuló energiára való átállást célzó korszerűsítések. A támogatás mértéke különböző célterületek alapján 20-100 millió Ft értékben igényelhető, a támogatás mértéke az összes elszámolható költség 50%-a. Az első kérelmek benyújtására 2021.05.12-től van lehetőség.
 
   További információk   
 
 
Élelmiszeripari üzemek fejlesztése
 
A napokban jelent meg a VP3-4.2.1-4.2.2.-1-21 kódszámú, Élelmiszeripari üzemek fejlesztése című felhívás tervezet. A pályázat két célterületet foglal magában. Az elsőszámú célterület az élelmiszer-feldolgozó üzemek fejlesztése. Elsősorban az elsődleges termelők versenyképességének a javítása a legfőbb célterület. A második célterület a borászati üzemek fejlesztése és az azokhoz kapcsolódó tevékenységek támogatása. Mindkét célterület esetén igényelhető a megújuló energiaforrást hasznosító technológiák integrálására, illetve alkalmazására támogatás. Figyelem: ebben a jogcímben nem mezőgazdasági cégek is pályázhatnak bizonyos feltételek mellett. A maximális támogatási intenzitás 50%, melynek legnagyobb értéke 100 millió Ft lehet.
 
   További információk   
 
 
 
 
 
 
 
VNT - Versenyképesség növelő támogatás
 
KÖZÉP- ÉS NAGYVÁLLALATOK FIGYELEM!
 
Hamarosan megjelenik a VNT 2021 pályázati felhívás, mely beruházási helyszíntől függően 20-33% közötti támogatást tesz lehetővé a COVID-19 járvánnyal érintett vállalkozásoknak. A várható maximális támogatási összeg 1,8 millió euró.
 
 
kÉSZÜLÜNK A GINOP 4.1.4 ÚJABB SZAKASZÁRA
 
A GINOP 4.1.4-19 - Épületenergetikai fejlesztések támogatása című pályázat legújabb szakasza zárult le, mi azonban már készülünk a következő beadási szakaszra, melynek kezdő időpontja 2021. június 15.
A mikro-, kis-, és középvállalkozások számára 100 millió Ft összegig igényelhető, a támogatás mértéke akár az 55%-ot is elérheti. A projektben lehetőség van napkollektor, brikett-, pellet-, faapríték-, faelgázosító kazán, napelemek vagy hőszivattyús rendszer telepítésére. A meglévő épületek energiahatékonyságának növelése is támogatható, ez magában foglalja a hőszigetelést, nyílászárócserét és a világítási rendszerek korszerűsítését is. Keressen minket bizalommal, hiszen a pályázatíráson kívűl a tervezéstől a kivitelezésig szakértő csapatunk Önnek is tud segíteni!
 
   Felhívás letöltése   
 
 
 
 
 
 
Előzze le versenytársait!
 
Vásároljon autótöltőt MAGYAR gyártótól!
 
Az elektromos autózás elengedhetetlen eleme annak, hogy városainkat felszabadítsuk a káros füstgáztól, hiszen ezen járműveknek nincs lokális szennyezése. Az állam az utóbbi időben komoly adókedvezményekkel, illetve támogatásokkal ösztönzi a vállalatokat elektromos gépjárművek beszerzésére. Büszkén mondhatjuk, hogy Magyarország egyetlen elektromos autótöltőket gyártó vállalata több mint 15 éve ügyfelünk. Széles kínálatuk az otthoni falitöltőktől a telephelyeken alkalmazható gyorstöltőkig terjed. Növelje Ön is vállalkozása forgalmát, érjen el új, környezettudatos ügyfeleket autótöltő telepítésével.
 
   További információ   
 
 
 
 
Adószám:
18796795-1-15
 
Bankszámlaszám:
10104459-53850300-01000007
 
 
 
1%-os támogatási lehetőség!
 
A Napfelkelte Közhasznú Alapítvány kiemelt feladata az Észak-alföldi, az Észak-magyarországi és a határon túli magyar családok, hátrányos helyzetű fiatalok és idősek segítése és képzése, valamint a Görögkatolikus épített és szellemi értékek védelme, terjesztése. Alapítványunk elkötelezett jelenlegi és új projektjeink megvalósításában, melyhez a legkisebb segítségre is szükségünk van. Megújult honlapunkon betekintést kaphat eddigi projektjeinkbe, melyekkel több száz gyermeknek okoztunk életre szóló emlékeket.
Köszönjük megtisztelő támogatását!
 
   www.napfelkelte.hu   
 
 
 
A részleteket illetően, kérem, keresse kollégáimat a 42-506 338-as központi számunkon, illetve fejlesztési elképzelését elküldheti az info@euroadvance.hu email címre is. 24 órán belül válaszolunk kedves megkeresésére, kiegészítve a hírlevélben jelzett támogatási lehetőségek összefoglalóival.
 
Reméljük, hogy hamarosan az ÖN vállalkozását is üdvözölhetjük elégedett Ügyfeleink széles táborában.
 
Tisztelettel:
Szuhóczky Gábor
 
közgazdász, ügyvezető
minősített pályázati tanácsadó
Pályázati Tanácsadók Országos Szövetségének alelnöke
Területi Szaktanácsadási Központ tulajdonos
 
 
 
 
 
 
Adatkezelési tájékoztató: Cégünk a jövőben is rendszeresen szeretne küldeni szerződött ügyfeleinek és a feliratkozóknak hírlevelet a hazai- és Uniós pályázatokról, gazdasági hírekről, szakmai érdekességekről. Természetes személyek részére szervezetünk üzleti ajánlatokat nem küld. Az Ön cégének adatait semmilyen más célra nem használjuk fel. Az új GDPR rendelet előírásai alapján frissített adatkezelési tájékoztatónkat honlapunkon (www.euroadvance.hu) elolvashatja ill. onnan letöltheti. Az alábbiakban megtalálható "Leiratkozás" gombra kattintva bármikor törölheti szervezetét adatbázisunkból.
 
 
 
Ha a továbbiakban nem szeretne cégünktől hasonló leveleket kapni, a következő linken leiratkozhat hírlevelünkről: Leiratkozás
 
 
Irodáink
 
Nyíregyháza - 4551 Szállási u. 18/a.
Szeged - 6791 Back Bernát u. 6.
 
Email
 
info@euroadvance.hu
 
 
 
Copyright © Euroadvance 2021
A vidék tanácsadója, több mint 26 éve