E-mail: info@euroadvance.hu
 Telefon : +36 42 506 338
Nyissa meg böngészőjében
 
 
 
 
 
Főoldal
Üzletágaink
   Kapcsolat    
 
 
 
 
   
Euroadvance
KKV Pályázati hírlevél
 
2021.04.16.
 
A vidék tanácsadója, több mint 26 éve
 
   Honlapunk    
    
   Facebook   
 
 
 
 
 
 
Áprilisi pályázati hírlevél
 
Tisztelt hírlevél Olvasó!
 
 
Bár a sokak által várt VINOP 1.2.1, új nevén GINOP Plusz 1.2.1 pályázatra még várni kell, cégünkhöz már befutottak a módosított konstrukció legfontosabb ismérvei, várjuk ezzel kapcsolatos kérdéseiket. A héten megjelent hír, hogy újra pályázhatnak beruházásuk támogatására a közép- és nagyvállalatok a VNT konstrukcióban, ellensúlyozva a COVID járvány miatti megrendelés visszaesést.
A mezőgazdasági termelők újra beadhatják pályázataikat kisüzem fejlesztésre, illetve megjelent a Terménytárolók, szárítók és tisztítók fejlesztésére irányuló felhívás tervezet. Az elmúlt években a kis- és középvállalkozások körében népszerű NHP Hajrá hitelprogram keretét megemelték, és a Magyar falu program keretében indul a kistelepülésen működő vállalkozások segítése is.
 
Cégcsoportunk 24 alkalmazottja, több, mint 26 éves tapasztalattal segíti az idén is a vidéki Magyarország vállalkozóinak fejlesztéseit!
Várjuk Önt személyesen irodáinkban, illetve a pandémiás helyzetre tekintettel online tárgyalóink is aktívak hétfőtől péntekig!
 
 
 
 
 
 
 
 
Hamarosan nyit a GINOP PLUSZ!
 
A 2021-2027-es programozási időszak kohéziós politikai forrásainak felhasználása során a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) folytatásaként a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz (GINOP Plusz) lesz az irányadó stratégiai dokumentum a gazdaságfejlesztés területén. A napokban formálódó GINOP Plusz éves fejlesztési keret dokumentuma részleges, kizárólag KKV vállalkozásfejlesztésre irányuló felhívások meghirdetésére és gyors indítására tesz javaslatot.
"Kétszer ad, aki gyorsan ad" jegyében összeállítottunk egy listát az EuroAdvance Kft. ügyfelei számára a legfontosabb jogcímek jelenlegi tervezetéről.
 
   Bővebb információ   
 
 
 
 
 
 
 
Mezőgazdasági, vidékfejlesztési, élelmiszeripari pályázatok
 
Fókuszban a vidék
 
Mezőgazdasági kisüzemek támogatása
 
A VP2-6.3.1-20 kódszámú pályázati felhívás elsődleges célja a koronavírus gazdasági hatásainak enyhítése a mezőgazdasági kisüzemek fejlesztését célzó tevékenységek támogatásán keresztül. A támogatás különösen az adottságaik és ambícióik alapján fejlődőképes kisméretű mezőgazdasági termelők jövedelemszerzését és gazdasági több lábon állását segíti elő. A jövedelemszerzés és a foglalkoztatás erősítése elengedhetetlen a vidéki térségek stabilitásának és életminőségének megőrzése érdekében. A jelenlegi benyújtási periódus: 2021. április 6. – 2021. április 20. A maximum támogatás 15 000 EUR-nak megfelelő forint összeg.
 
   További információk   
 
 
Terménytárolók, szárítók és tisztítók fejlesztésének támogatása
 
A pályázati lehetőség támogatást biztosít a megtermelt szántóföldi és egyéb termények tárolási, szárítási és tisztítási kapacitásainak fejlesztéséhez, új üzemek létesítéséhez, a meglévő üzemek korszerűsítéséhez. A támogatás kiterjed a megújuló energiaforrások alkalmazásának az ösztönzésére, felújítás esetén az energiahatékonyságot növelő technológiák alkalmazására. A Felhívás további célja a vidéki térségekben a meglévő munkahelyek megőrzése, a fiatal gazdálkodók kiemelt támogatása. A támogatási kérelmek benyújtására 2021. augusztus 2. napjától 2021. szeptember 26. napjáig több benyújtási szakaszokban van lehetőség. Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege támogatást igénylőnként minimum 100 millió Ft, maximum 1 Mrd Ft. A támogatás maximális mértéke közép-magyarországi régióban az összes elszámolható költség 40%-a, a nem közép-magyarországi régióban az összes elszámolható költség 50%-a. A kollektív módon vagy fiatal mezőgazdasági termelő által végrehajtott projektek 10-10 százalékponttal megemelt támogatási intenzitásra jogosultak.
 
    További információk   
 
 
Vidékfejlesztési pályázatok várható időpontjai
 
A legfrissebb információk alapján összegyűjtöttük Önnek az idén várható, 600 milliárd keretösszegű vidékfejlesztési pályázatokat és a hozzájuk tartozó tervezett időpontokat is. A kiírásra kerülő pályázatok között lesz élelmiszeripari üzemek fejlesztése, tojótyúktartó telepek fejlesztése, de kimagaslóan nagy forrást terveznek a mezőgazdaság digitális fejlesztésére is. Ha valamelyik cím felkeltette az érdeklődését akkor ne várjon, keressen minket központi telefonszámunkon, vagy írjon emailben és mi már az előzetes információk alapján segítünk a pályázat előkészítésében. Legyen az elsők között és adjuk be már az első napokban pályázatát, hiszen az előzetes várakozások alapján nagy lesz a kiírások népszerűsége!
 
   Ütemterv letöltése   
 
 
 
 
 
 
 
NHP Hajrá
 
Kibővített keretösszeg
 
8 éve indította el az MNB a növekedési hitelprogramokat. Az elmúlt egy évben 31 ezer kis- és középvállalat jutott NHP Hajrá forráshoz. Ennek további növeléséhez a monetáris tanács a 2500 milliárd forintos keretet 3000 milliárd forintra emelte 2021. április 6-val.
A hitel főbb jellemzői:
Gyors döntés, - akár 2 héten belül dönt a bank
Széleskörű felhasználhatóság – támogatások előfinanszírozása, hitelkiváltás, cégvásárlás, beruházások finanszírozása
A futamidő 3-20 év között mozog, a hitelösszeg maximum 20 milliárd Ft.
 
   Termékinformáció   
 
indul a magyar falu vállalkozás-újraindítási program
 
Még tavasszal indul a Magyar falu vállalkozás-újraindítási program, amelynek alapvető célja a beruházások ösztönzése. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium szerint első körben 25 milliárd forint áll majd rendelkezésre a tíznél kevesebb embert foglalkoztató cégeknek. Egy társaság 2-10 millió forintot kaphat, mely kombinálható a 10 milliós újraindítási gyorskölcsönnel. A támogatás intenzitása legfeljebb 70 százalék, mely felhasználható egyebek mellett bérekre, gépekre, műhelyekre, információs technológiai fejlesztésekre és képzésekre is.
 
   Bővebb információ   
 
 
 
 
 
 
Előzze le versenytársait!
 
Vásároljon autótöltőt MAGYAR gyártótól!
 
Az elektromos autózás elengedhetetlen eleme annak, hogy városainkat felszabadítsuk a káros füstgáztól, hiszen ezen járműveknek nincs lokális szennyezése. Az állam az utóbbi időben komoly adókedvezményekkel, illetve támogatásokkal ösztönzi a vállalatokat elektromos gépjárművek beszerzésére. Büszkén mondhatjuk, hogy Magyarország egyetlen elektromos autótöltőket gyártó vállalata több mint 15 éve ügyfelünk. Széles kínálatuk az otthoni falitöltőktől a telephelyeken alkalmazható gyorstöltőkig terjed. Növelje Ön is vállalkozása forgalmát, érjen el új, környezettudatos ügyfeleket autótöltő telepítésével.
 
   További információ   
 
 
 
 
Adószám:
18796795-1-15
 
Bankszámlaszám:
10104459-53850300-01000007
 
 
 
1%-os támogatási lehetőség!
 
A Napfelkelte Közhasznú Alapítvány kiemelt feladata az Észak-alföldi, az Észak-magyarországi és a határon túli magyar családok, hátrányos helyzetű fiatalok és idősek segítése és képzése, valamint a Görögkatolikus épített és szellemi értékek védelme, terjesztése. Alapítványunk elkötelezett jelenlegi és új projektjeink megvalósításában, melyhez a legkisebb segítségre is szükségünk van. Megújult honlapunkon betekintést kaphat eddigi projektjeinkbe, melyekkel több száz gyermeknek okoztunk életre szóló emlékeket.
Köszönjük megtisztelő támogatását!
 
   www.napfelkelte.hu   
 
 
 
A részleteket illetően, kérem, keresse kollégáimat a 42-506 338-as központi számunkon, illetve fejlesztési elképzelését elküldheti az info@euroadvance.hu email címre is. 24 órán belül válaszolunk kedves megkeresésére, kiegészítve a hírlevélben jelzett támogatási lehetőségek összefoglalóival.
 
Reméljük, hogy hamarosan az ÖN vállalkozását is üdvözölhetjük elégedett Ügyfeleink széles táborában.
 
Tisztelettel:
Szuhóczky Gábor
 
közgazdász, ügyvezető
minősített pályázati tanácsadó
Pályázati Tanácsadók Országos Szövetségének alelnöke
Területi Szaktanácsadási Központ tulajdonos
 
 
 
 
 
 
Adatkezelési tájékoztató: Cégünk a jövőben is rendszeresen szeretne küldeni szerződött ügyfeleinek és a feliratkozóknak hírlevelet a hazai- és Uniós pályázatokról, gazdasági hírekről, szakmai érdekességekről. Természetes személyek részére szervezetünk üzleti ajánlatokat nem küld. Az Ön cégének adatait semmilyen más célra nem használjuk fel. Az új GDPR rendelet előírásai alapján frissített adatkezelési tájékoztatónkat honlapunkon (www.euroadvance.hu) elolvashatja ill. onnan letöltheti. Az alábbiakban megtalálható "Leiratkozás" gombra kattintva bármikor törölheti szervezetét adatbázisunkból.
 
 
 
Ha a továbbiakban nem szeretne cégünktől hasonló leveleket kapni, a következő linken leiratkozhat hírlevelünkről: Leiratkozás
 
 
Irodáink
 
Nyíregyháza - 4551 Szállási u. 18/a.
Szeged - 6791 Back Bernát u. 6.
 
Email
 
info@euroadvance.hu
 
 
 
Copyright © Euroadvance 2021
A vidék tanácsadója, több mint 26 éve