E-mail: info@euroadvance.hu
 Telefon : +36 42 506 338
Nyissa meg böngészőjében
 
 
 
 
   Kapcsolat    
 
Főoldal
Üzletágaink
 
 
 
 
   
Euroadvance
Gyorshírek
 
2021.03.01.
 
A vidék tanácsadója, több mint 26 éve
 
   Honlapunk    
    
   Facebook   
 
 
 
 
 
 
Tavaszköszöntő gyorshírek
 
Tisztelt hírlevél Olvasó!
 
 
A február vége a kellemes időn és a napsütésen kívűl a gazdaságba is jó híreket hozott. A tavalyi évben nagy érdeklődést mutató GINOP 4.1.4-19 kódszámú, a megújuló energia használatát, az energiahatékonyság növelését célzó támogatás keretét a napokban emelték fel, így újra lehetőség van pl. napelemek telepítésére. A vidékfejlesztés ezúttal is hírlevelünk szerves részét képzi, hiszen újra lehetőség van az állattartó telepek fejlesztésére, ezen belül akár traktor beszerzésére is. A hírekben a napokban megjelent az úgynevezett 10 milliós ingyenhitel a nehéz helyzetbe került cégek számára, ahol 3 éves türelmi idővel és kamatmentességgel juthat plusz forráshoz vállalkozása. Ha Önnek is fontos a környezetvédelem, a tiszta levegő, hírlevelünk végén olvashatja, hogy akár Önnek is érdemes MAGYAR gyártású elektromos autó töltőt telepítenie otthonába, telephelyére.
 
Cégcsoportunk 24 alkalmazottja, több, mint 26 éves tapasztalattal segíti az idén is a vidéki Magyarország vállalkozóinak fejlesztéseit!
Várjuk Önt személyesen irodáinkban, illetve a pandémiás helyzetre tekintettel online tárgyalóink is aktívak hétfőtől péntekig!
 
 
 
 
 
 
 
Bolygónk és pénztárcája is hálás lesz érte
 
Újra pályázhat megújuló energiára!
 
 
GINOP 4.1.4-19 - Épületenergetikai fejlesztések támogatása
 
Ha Ön is azon gondolkozik, hogy megújuló energia használatával csökkentse vállalkozása költségeit, jó hírünk van! A napokban 32 milliárd Ft-ról 55,6 milliárd Ft-ra emelkedett a GINOP 4.1.4-19 pályázat kerete. A mikro-, kis-, és középvállalkozások számára 100 millió Ft összegig igényelhető, a támogatás mértéke akár az 55%-ot is elérheti. A projektben lehetőség van napkollektor, brikett-, pellet-, faapríték-, faelgázosító kazán, napelemek vagy hőszivattyús rendszer telepítésére. A meglévő épületek energiahatékonyságának növelése is támogatható, ez magában foglalja a hőszigetelést, nyílászárócserét és a világítási rendszerek korszerűsítését is. Keressen minket bizalommal, hiszen a pályázatíráson kívűl a tervezéstől a kivitelezésig szakértő csapatunk Önnek is tud segíteni!
 
   Teljes felhívás letöltése   
 
 
 
 
 
 
 
Mezőgazdasági, vidékfejlesztési, élelmiszeripari pályázatok
 
Fókuszban az állattartó telepek
 
VP2-4.1.1.9-21 - Állattartó telepek korszerűsítése
 
A VP2-4.1.1.9-21 célja a Magyarország területén állattartó teleppel rendelkező mezőgazdasági termelők támogatása, akik rendelkeznek legalább 1 teljes lezárt üzleti évvel, emellett az árbevételük 50%-a mezőgazdaságból származik, és az üzemméretük meghaladja a 6000 EURO STÉ-t. A támogatás olyan tevékenységek fejlesztésére irányul, mint az építés (istálló, takarmánytároló), építéssel járó technológiák kialakítása, valamint az állattartáshoz szükséges gépek beszerzése (akár egy Max. 80kW-os traktor beszerzés is igényelhető), illetve az energiafelhasználás csökkentését/megújuló energiára való átállást célzó korszerűsítések. A támogatás mértéke különböző célterületek alapján 20-100 millió Ft értékben igényelhető (akár 50%-os előleg igénylési lehetőséggel), a támogatás mértéke az összes elszámolható költség 50%-a. Az első kérelmek benyújtására 2021.05.12-től van lehetőség.  
 
   Teljes felhívás letöltése   
 
 
 
 
 
 
 
10 milliós kamatmentes hitel
 
A nehéz helyzetbe került vállalkozások számára
 
A koronavírus járvány, és az ezzel együttjáró korlátozások az egész magyar gazdaságra negatív hatással vannak, azonban egyes ágazatok különösen nehéz helyzetbe kerültek. A vendéglátás, turizmus, sport területén működő és az ezeket kiszolgáló vállalkozásokat igyekszik segíteni a kormány legújabb döntése, melyben 10 millió Ft kamatmentes hitelt nyújt a bajbajutottak számára. Az úgynevezett "MFB Újraindítási gyorskölcsön" előnye nem kizárólag a kamatmentességből fakad, a hitel visszafizetését csak 3 év után szükséges megkezdeni. A kedvezményezettek körébe tartozó vállalkozásoknak ez egy kihagyhatatlan lehetőséget jelent, melyet már márciustól igényelni lehet.
Ha az Ön érdeklődését is felkeltette ez a lehetőség, keresse fel cégünket, ahol a hitelügyintézés teljes folyamatában segítséget nyújtunk!
 
   Összefoglaló letöltése   
 
 
 
 
 
 
Előzze le versenytársait!
 
Vásároljon autótöltőt MAGYAR gyártótól!
 
Az elektromos autózás elengedhetetlen eleme annak, hogy városainkat felszabadítsuk a káros füstgáztól, hiszen ezen járműveknek nincs lokális szennyezése. Az állam az utóbbi időben komoly adókedvezményekkel, illetve támogatásokkal ösztönzi a vállalatokat elektromos gépjárművek beszerzésére. Büszkén mondhatjuk, hogy Magyarország egyetlen elektromos autótöltőket gyártó vállalata több mint 15 éve ügyfelünk. Széles kínálatuk az otthoni falitöltőktől a telephelyeken alkalmazható gyorstöltőkig terjed. Növelje Ön is vállalkozása forgalmát, érjen el új, környezettudatos ügyfeleket autótöltő telepítésével.
 
   További információ   
 
 
 
 
Adószám:
18796795-1-15
 
Bankszámlaszám:
10104459-53850300-01000007
 
 
 
1%-os támogatási lehetőség!
 
A Napfelkelte Közhasznú Alapítvány kiemelt feladata az Észak-alföldi, az Észak-magyarországi és a határon túli magyar családok, hátrányos helyzetű fiatalok és idősek segítése és képzése, valamint a Görögkatolikus épített és szellemi értékek védelme, terjesztése. Alapítványunk elkötelezett jelenlegi és új projektjeink megvalósításában, melyhez a legkisebb segítségre is szükségünk van. Megújult honlapunkon betekintést kaphat eddigi projektjeinkbe, melyekkel több száz gyermeknek okoztunk életre szóló emlékeket.
Köszönjük megtisztelő támogatását!
 
   www.napfelkelte.hu   
 
 
 
A részleteket illetően, kérem, keresse kollégáimat a 42-506 338-as központi számunkon, illetve fejlesztési elképzelését elküldheti az info@euroadvance.hu email címre is. 24 órán belül válaszolunk kedves megkeresésére, kiegészítve a hírlevélben jelzett támogatási lehetőségek összefoglalóival.
 
Reméljük, hogy hamarosan az ÖN vállalkozását is üdvözölhetjük elégedett Ügyfeleink széles táborában.
 
Tisztelettel:
Szuhóczky Gábor
 
közgazdász, ügyvezető
minősített pályázati tanácsadó
Pályázati Tanácsadók Országos Szövetségének alelnöke
Területi Szaktanácsadási Központ tulajdonos
 
 
 
 
 
 
Adatkezelési tájékoztató: Cégünk a jövőben is rendszeresen szeretne küldeni szerződött ügyfeleinek és a feliratkozóknak hírlevelet a hazai- és Uniós pályázatokról, gazdasági hírekről, szakmai érdekességekről. Természetes személyek részére szervezetünk üzleti ajánlatokat nem küld. Az Ön cégének adatait semmilyen más célra nem használjuk fel. Az új GDPR rendelet előírásai alapján frissített adatkezelési tájékoztatónkat honlapunkon (www.euroadvance.hu) elolvashatja ill. onnan letöltheti. Az alábbiakban megtalálható "Leiratkozás" gombra kattintva bármikor törölheti szervezetét adatbázisunkból.
 
 
 
Ha a továbbiakban nem szeretne cégünktől hasonló leveleket kapni, a következő linken leiratkozhat hírlevelünkről: Leiratkozás
 
 
Irodáink
 
Nyíregyháza - 4551 Szállási u. 18/a.
Szeged - 6791 Back Bernát u. 6.
 
Email
 
info@euroadvance.hu
 
 
 
Copyright © Euroadvance 2021
A vidék tanácsadója, több mint 26 éve